avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract prestare servicii PF/PJ nerespectat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract prestare servicii PF/PJ nerespectat

Buna ziua. Am o intrebare cu privire la o situatie destul de neplacuta in sensul ca am contractat o firma pt renovarea unei bai iar reprezentantilor sau cel putin asa cred eu le-am dat un avans pe baza unei chitante pt inceperea lucrarilor. La data stabilita nimeni de nicaieri nu a a aparut ori la 2h distanta cand le-am scris au raspuns ca a aparut ceva neprevazut si ca mai au nevoie de bani. In momentul acela mi-am manifestat intentia de a opri aceasta colaborare deoarece este vorba de un proiect in care timpul a fost mentionat ca fiind primordial sa fie respectat de ambele parti. Persoana in cauza cu care am discutat mi-a spus ca nu imi poate inapoia banii , ca o va face la o data ulterioara incerta . Am incercat sa vorbesc cu banca sa imi reverseze tranzactia , ori raspunsul a fost acelasi , deci devine clar pt mine ca nu mai incape discutia bunei credinte si ca va trebui sa recurg la masuri mai concludente decat discutia amiabila . Care ar fii acestea, intrucat inetionez sa imi recuperez avansul? Multumesc .
Soluția este o acțiune în instanță.
In conditiile in care firma 'contractanta' apare in regustrul firmelor ca avand contributii pana in 2021 simt ca pierd si mai multi bani cu o actiune in instanta ca la final sa platesc si taxele de judecata ...Doamne cat de enervant e sa nu ai nici un fel de protectie legala impotriva acestor situatii...
Buna ziua,

Trimiteti o notificare, prin avocat, cu mentiune ca, in cazul in care nu solutionati, pe cale amiabila prezentul diferend, va veti adresa instantei de judecata, solicitand cheltuieli de judecata, anume onorariul de avocat, taxa judiciara de timbru, precum si daune-interese pentru prejudiciul cauzat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Articol cpc pt recuperare bani servicii neefectuate BUSINESS ABSOLUT CONSULTING SRL BUSINESS ABSOLUT CONSULTING SRL Buna seara! Puteti sa imi indicati, va rog, articolul din codul de procedura civila pe care se incadreaza o cerere de chemara in judecata pentru recuperarea ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez avansul dat pentru o excursie in italia? Elena Tescaru Elena Tescaru Impreuna cu fratele meu am dat avansul pentru o excursie in Italia, Roma si Florenta 8 zile. Agentia ne-a anuntat ca zborul spre Roma cu Blue air a fost anulat ... (vezi toată discuția)
Prezenta la proces in timpul divortului Bobocea Laurențiu Bobocea Laurențiu Bună ziua! Mama mea vrea să divorțeze de tatăl meu dar în următoarele luni va fi nevoită să plece în străinătate și să-i lase pe cei doi ... (vezi toată discuția)