avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua , Dacă nu am făcut încă succesiunea și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua , Dacă nu am făcut încă succesiunea și aș dori ...

Bună ziua , Dacă nu am făcut încă succesiunea și aș dori și o evaluare a imobilului . Evaluare se face în funcție de starea acestuia s-au se ia în calcul prețul pieței?
La ce va folosește?
Evaluarea va folosește la...?Valoarea aparenin grilele notariale,la taxe și impozite valoarea de impunere,valoarea de circulatie e alta discuție...
Ultima modificare: Marți, 30 Mai 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grile notariale exagerate Lucican2010 Lucican2010 Buna ziua, Sunt si eu curios cum se concep grilele astea notariale, daca ar putea sa ne explice cineva? De ce intreb... Am o casa intr-un sat din Banat. ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru vanzarea unui imobil smarty67 smarty67 doresc sa ma ajute cineva cu o informatie privitoare la impozitul care trebuie sa-l platesc la vanzarea unui imobil. Mentionez ca imobilul are trei proprietari ... (vezi toată discuția)
Ce acte imi trebuie sa vand o garsoniera? ContSters54529 ContSters54529 Buna ziua! As vrea sa stiu si eu de ce acte am nevoie sa vand o garsoniera.Mentionez ca am contractul de vanzare cumparare.cand am cumparat-o notarul la ... (vezi toată discuția)