avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua. Asi dori o sugestie pentru urmatoarea ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua. Asi dori o sugestie pentru urmatoarea situatie. Sunt ...

Buna ziua. Asi dori o sugestie pentru urmatoarea situatie. Sunt angajata de 10 ani. Pe post am 6 ani si 6 luni. Conform legislatiei am dreptul la o promovare in grad. Cum se procedeaza in asa caz. Trebuie vre-un demers din partea mea catre conducere? Cum incepe procedura? Administratia ma trimite de la unu la altu, adica la seful mare, apoi la seful direct, runos. Asi vrea sa stiu care este procedura. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:39, 7 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Promovarea personalului contractual din sectorul bugetar în grade sau trepte profesionale se face prin examen, în baza unui referat întocmit de șeful ierarhic și aprobat de conducătorul autorității sau instituției publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea personalului contractual pe functii de conducere macarons macarons Ma intereseaza daca personalul contractual in functia de conducere cu gradatia I poate promova in functie pe gradatia II si in ce conditii? (vezi toată discuția)
Promovarea in functie conform studiilor absolvite florencesoleil florencesoleil Sunt secretar de scoala cu studii superioare de scurta durata, gradul I, vechime in munca de 22 ani. Acum am absolvit facultatea de drept (4 ani) si as dori ... (vezi toată discuția)
Promovare carmenela carmenela Buna ziua! Sunt bibliotecar cu studii medii, treapta IA intr-o biblioteca publica.Am o vechime de 25 de ani. In 2009 am terminat facultatea administratie ... (vezi toată discuția)