avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Sunt în concediu medical cu cod 14. As ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Sunt în concediu medical cu cod 14. As vrea să ...

Bună ziua. Sunt în concediu medical cu cod 14. As vrea să îl întrerup pentru a beneficia de concediu de odihnă aferent acestui an scolar, pentru că fiind în învățământ îl putem lua doar în vacante. Aș întâmpina vreo problemă în septembrie când întru din nou în medical?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:31, 30 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este problema dvs daca doriti sa nu mai beneficiati de concediu medical ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna elena16 elena16 lucrez in invatamant iar in luna iulie trebuie sa nasc , mi s-a spus ca trebuie sa intru in concediu prenatal de 63 de zile . Intrebarea mea este daca intru ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa c.i.c. spatar spatar buna ziua, am si eu o problema asemanatoare si anume; mi se termina c.i.c. in mai 2011 si as vrea sa stiu daca pot beneficia de somaj avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Concediul legal in invatamant?... ViorelaAbrudan ViorelaAbrudan Buna ziua, sunt cadru didactic la o scoala, din cate stiu legea prevede 62 zile lucratoare pe an scolar. Pana la terminarea cursurilor s-au efectuat 15 zile ... (vezi toată discuția)