avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, am lucrat 10 ani Italia și vreau să ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, am lucrat 10 ani Italia și vreau să știu dacă ...

Bună ziua, am lucrat 10 ani Italia și vreau să știu dacă mi să știu aici în România pentru angajare, nu pentru pensie.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:40, 30 Mai 2023
Ati beneficiat de contract legal incheiat in Italia?
Nu are legatura perioada lucrata in Italia cu eventuala nou incadrare in Romania
Eventual perioada prestat in italia daca detineti documente legale poate conta ulterior la pensie
Am lucrat legal în Italia 10 ani a făcut stagiuni Vară Iarna, Iar între stagiuni primeam șomaj.. Nu văd de ce nu se iau în considerare anii lucrat în Italia aici în România. De ce doar la pensie? Eu mă angajez în România și sunt acum ca un debutant la gradație. Pentru că anii din Italia mi să știu doar la pensie????? Se poate oare așa ceva?????
Inainte de a va da un raspuns pertinent, va intreb, vechimea in munca realizata in Romania este luata in considerare in Italia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare: fosta pfa actual salariat - procent vechime in munca? Larion Ioan Larion Ioan Buna, va rag sa ma lamuriti, am fost pentru o perioada de 3 ani PFA, am platit toate darile catre stat ( CAS, CASS, PENSII , SOMAJ ) acum sunt angajat la o ... (vezi toată discuția)
Norma de 4 ore romania/norma 4 ore italia ? volvera volvera Cum este luata in considerare la vechime perioada in care am lucrat cu norma de 4 ore, atat in Romania cat si in Italia ? Mentionez ca urmez sa ma angajez ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. in perioada 2011-2019 am lucrat în italia ca asistent ... CMRAlexandra CMRAlexandra Bună ziua. In perioada 2011-2019 am lucrat în Italia ca asistent medical, iar de 6 luni m-am angajat în țară la un spital de stat. Problema este că cei ... (vezi toată discuția)