avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.Ce drepturi am daca locuiesc in curtea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.Ce drepturi am daca locuiesc in curtea parintilor, separat, cu ...

Buna ziua.Ce drepturi am,daca locuiesc in curtea parintilor,separat,cu toate utilitatile separat,in cazul in care parintii vor sa vanda? mentionez ca pentru locuinta si utilitati,am facut imprumuturi in banci,si avem doi copii minori.va multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:34, 30 Mai 2023
Acte aveți? Pentru terenul aferent casei și autorizație de construire?
Ultima modificare: Marți, 30 Mai 2023
raluk0207, utilizator
Nu am acte pe numele meu.Si contractul la curent electric este tot pe numele tatalui meu.Nu am nici autorizatie de construtoe,am doar chitantele pentru materialele de constructii cumparate
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atunci...nu aveți niciun drept legal de proprietate. Casa și terenul aparțin părinților și pot fi vândute dacă ei doresc asta.
Aveți doar un drept de creanță asupra îmbunătățirilor aduse. Atât.
Ultima modificare: Marți, 30 Mai 2023
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces bunuri crimea crimea Sunt in divort cu sotul procesul fiind pe 07 10 2011 si in prezent locuim intr-o casa construita de tatal meu in timpul casatoriei noastre din banii lui are ... (vezi toată discuția)
Partaj tavi02ro tavi02ro Din pacate parintii mei sunt in prag de divort si am cateva nelamuriri , sper sa gasesc ajutor aici. Ne-am mutat in casa parintilor tatalui meu in urma cu 17 ... (vezi toată discuția)
Soțul meu vrea să vândă casa, din al cărei preț el a plătit singur doar avansul. cum pot opri acest lucru? Carmaci Carmaci Sunt cu soțul de 24 de ani el a dat avansul casei dar ratele le-am platit împreună .Am lucrat amândoi .Casa este pe numele lui .Vrea să mă arunce în ... (vezi toată discuția)