avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... certificat membru oammr
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

certificat membru oammr

BUna ziua, sunt asistent medical generalist si anul trecut in03.2009 am dat examenul de reatestare pt.certificatul de membru OAMMR.
Precizez ca eu nu am loc de munca de la inceputul anului trecut.In vederea unei posibile angajari am mers la sediul Ordinului asistentilor medicali
pt a-mi ridica certificatul, dar supriza el nu era vizat,la intrebarea de ce nu e vizat , mi s-a raspuns deoarece trebuie sa dau un nou examen de
reatestare deoarece au trecut mai mult de 6 luni de la ultimul ex.si nu m-am incadrat in munca.
Intrebarile mele sunt 1.De ce nu mi-au vizat certificatul de membru pe 2010?in ce temei legal?
2.examenul de reatestare se da din 6 in 6 luni?daca nu esti incadrat in munca?multumes anticipat celor care stiu sa imi raspunda.#-o

Alte discuții în legătură

Aviz pt certificat de membru oammr(fosta auorizatie de libera practica) izabell izabell BUna ziua, sunt asistent medical generalist si anul trecut in03.2009 am dat examenul de reatestare pt.certificatul de membru OAMMR. Precizez ca eu nu am loc ... (vezi toată discuția)
Care este incadrarea corecta? si cum o obtin? Aniladamacular Aniladamacular Care este incadrarea corecta? Si cum o obtin? Sa vedem daca spun corect... Asadar-de profesie asistent medical generalist. Din 1995. In anul 1999 examen ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! supun atenției dvs următoarele : asistent medical ... Aniladamacular Aniladamacular Buna ziua! Supun atenției dvs următoarele : Asistent medical generalist - diploma de absolvire a scolii postliceale Confirmare la specialitatea ... (vezi toată discuția)