avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... aviz pt certificat de membru OAMMR(fosta Auorizatie de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

aviz pt certificat de membru OAMMR(fosta Auorizatie de libera practica)

BUna ziua, sunt asistent medical generalist si anul trecut in03.2009 am dat examenul de reatestare pt.certificatul de membru OAMMR.
Precizez ca eu nu am loc de munca de la inceputul anului trecut.In vederea unei posibile angajari am mers la sediul Ordinului asistentilor medicali
pt a-mi ridica certificatul, dar supriza el nu era vizat,la intrebarea de ce nu e vizat , mi s-a raspuns deoarece trebuie sa dau un nou examen de
reatestare deoarece au trecut mai mult de 6 luni de la ultimul ex.si nu m-am incadrat in munca.
Intrebarile mele sunt 1.De ce nu mi-au vizat certificatul de membru pe 2010?in ce temei legal?
2.examenul de reatestare se da din 6 in 6 luni?daca nu esti incadrat in munca?multumes anticipat celor care stiu sa imi raspunda.:(
Cel mai recent răspuns: merisorul , utilizator 17:43, 21 Decembrie 2010
Imi pare rau de ce ti s-a intamplat , orecum sunt in situatia ta , adica mi-a expirat autorizatia de libera practica si OAMMR nu a vrut sa mi-l schimbe chiar daca eram in termen, pe motiv ca nu am mai parcticat de 5 ani.Trebuie sa fac 3 luni de practica in spital ca sa dau apoi un examen dupa care dumnezeu cu mine, pentru ca se stie cum functioneaza acest sistem , daca ai bani ai si postul, daca nu ai ..... mai dai examen dupa 6 luni .Strigator la cer.Sunt foarte revoltata pe aceasta legislatie, mi se pare aiurea sa ma fac membru OAMMR pentru o taxa anuala care nu stiu cat este, si eu poate nu ma pot angaja ca nu am bani, si alt examen pentru un alt aviz, si asa mai departe.Daca nu esti membru nu poti sa te angajezi , nu poti da un concurs nu poti face nimic.Esti legat la maini si la picioare.
Era mai simplu sa ne lase sa dam concurs si eventual dupa 3 luni sa ni se faca un contract de munca pe perioada determinata/ nedeterminata.
Sincer nu mai inteleg nimic, sper sa se schimbe ceva in actuala legislatie ca altfel .......nu e de bine.

ASTA INSEAMNA CA SITUATIA ACEASTA ESTE LA TOATE FILIALE DIN TARA ACEEASI BATAE DE JOC ESTI LA CHEREMUL LOR PE BANII TAI .AR TREBUI FORURILE TARII SA FIE SESIZATE SI SA SE TERMINE ODATA CU MIZERIA ASTA UNII SINT FRAIERI SI PLATESC IAR ALTII DESTEPTI SI PRIMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat membru oammr izabell izabell BUna ziua, sunt asistent medical generalist si anul trecut in03.2009 am dat examenul de reatestare pt.certificatul de membru OAMMR. Precizez ca eu nu am loc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! supun atenției dvs următoarele : asistent medical ... Aniladamacular Aniladamacular Buna ziua! Supun atenției dvs următoarele : Asistent medical generalist - diploma de absolvire a scolii postliceale Confirmare la specialitatea ... (vezi toată discuția)
Care este incadrarea corecta? si cum o obtin? Aniladamacular Aniladamacular Care este incadrarea corecta? Si cum o obtin? Sa vedem daca spun corect... Asadar-de profesie asistent medical generalist. Din 1995. In anul 1999 examen ... (vezi toată discuția)