avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua. Exista vreun art. de lege care obliga ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua. Exista vreun art. de lege care obliga instanta in ...

Buna ziua. Exista vreun art. de lege care obliga instanta in procesul civil, sa faca demersuri pentru aflarea domiciliului martorului, domiciliu necunoscut de catre partea care cere aceasta proba cu martor. In afara de art 22 CPC(diligenta judecatorului,pt aflarea adevarului..). Cei de la SPCLEP, vor date din act identitate, CNP, date care nu sunt cunoscute de partea interesata sa aduca martorul.
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 10:09, 7 Iunie 2023
Și atunci instanta cum.ar putea afla domiciliul martorului în lipsa unor elemente minimeCNP,un fost domiciliu etc.Nu puteți baza un.proces pe un singur martor vabtrebui sa găsiți alte mijloace de proba alt martor etc.Nu exista un text legal care sa oblige instanta, mai mult sarcina probei va revine dvs..
Ultima modificare: Miercuri, 31 Mai 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Este vorba de martorul unui angajator. Datele se pot afla de la ITM. ITM ul spune insa ca doar instanta poate cere date GDPR. Instanta a pus in vedere partii, sa se adreseze catre ITM, iar acest ITM spune ca doar instanta poate solicita. Evident ca mai sunt si alte probatorii, dar martorul este foarte important in cauza judecatii.Asa ca partea este pusa in situatia in care ITM blocheaza prin atitudinea sa, actul de justitie. Curat murdar , daca stiu ce se poate face.
Instanta d ejudecata detine autoritatea si competenta sa solicite la ITM date relevante
Desigur. Doar ca onorata instanta, a precizat ca nu are competente sa efectueze diligente pt aflarea adreselor martorilor. Unul zice, Te du acolo. M a duc acolo, iar apoi sunt trimis la cel care m a ..trimis. Problema rezolvata fara rezolvare
Si ITM-ul cum va identifica acea persoana daca nu are cunoscut CNP-ul? ...


@ ynocentta
Nu mai reia raspunsurile postate deja

Alte discuții în legătură

Responsabil protectia datelor gabor gabor Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu clarificarea unor situatii. Lucrez la SPCLEP , care este din cadrul primariei. La nivel de primarie este numit o persoana ... (vezi toată discuția)
De unde se poate face rost de autorizatie privind prelucrarea datelor cu caracter personal? MrFB MrFB Buna ziua! Pe internet am gasit doar la Bucuresti sediul ANSPDCP.Insa in orase autoritatea care emite astfel de autorizatii apartine de IPJ,primarie sau este ... (vezi toată discuția)
Prelucrare date cu caracter personal-revisal MariaRamona MariaRamona Buna ziua, Incepand cu 25 mai 2018 urmeaza a se aplica Regulamentul UE 2016/679-Regulamentul privind protectia peroanelor fizice in ceea ce priveste ... (vezi toată discuția)