buna seara!ma numesc marian si am 20 de ani si prietena mea 14 ani... parinti ei sunt toata ziua numai sub influenta alcoolului si eu cu ia vreau sa ne mutam amandoi inpreuna este o situatie cam grea ca parinti ei nu sunt deacord.care ma poate ajuta sami dea un sfat sa o pot muta la mine fara sa ajung pe la politie.sau chiar daca ajung sa nu imi poata face nimica.....VA MULTUMESC!!!
Pana la implinirea varstei de 15 ani a prietenei dumneavoastra, raspundeti penal pentru savarsirea infractiunii de act sexual cu un minor.Daca aceasta are 15 ani , insa nu mai mult de 18 , iar dumneavoastra aveti calitatea de tutore , curator, profesor , ingrijitor, e savarsita tot infractiunea de act sexual cu un minor , insa legiutorul a prevazut o calitate speciala a subiectul activ (e calificat ).
Sau , pana la implinirea varstei de 18 ani , promitandu-i ca va veti casatori , e angajata raspunderea penala a dumneavoastra pentru infractiunea de seductie (insa impacarea partilor inlatura raspunderea penala in acest caz ).
treaba este ca nustiu ce citat scris sa le cer parintilor ei poate sa ma ajute cineva sami spune cum sa procedez?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Corupere de minori ?
a1Me
Daca baiatu si fata au amandoi 17 ani si au intretinut relatii sexuale familia ei il poate da pe baiat la corupere de minori, am intretinut relatii sexuale cu ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori?
amein
Stimati avocati,as dori sa imi comunicati parerea dumneavoastra in legatura cu urmatoarea situatie: unu baiat de 19 ani e impreuna cu o fata in varsta de 15 ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori
victorrr
Am o relatie stabila cu un baiat de 16 ani, de vreo 7 luni, (eu fiind tot baiat,20 de ani), ne intelegem foarte bine si toate au fost la locul lor pana au ... (vezi toată discuția)