avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Alocare de numar unei adrese unde axista un ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Alocare de numar unei adrese unde axista un teren.Detin un teren intravilan agricol intr-o zona unde mai sunt constructii ...

Detin un teren intravilan agricol intr-o zona unde mai sunt constructii de locuinte (vecinii mei) si doresc sa am o adresa de posta acolo,strada si numar la fel cu ceilalti.Primaria spune ca nu am numar deoarece nu exista o constructie pe teren.Am explicat celor de la primarie ca vreau sa primesc niste materiale acolo dar nu am o adresa cu numar ,denumirea strazii exista.Raspunsul a fost sa dau numarul vecinului.
Intrebarea mea este daca legea imi permite sa obtin un numar pentru acea adresa si ce trebuie sa fac.Multumesc

Alte discuții în legătură

Introducere teren extravilan în intravilan și construire locuintă bojflav bojflav Bună! Sunt proprietarul unui teren extravilan, situat exact în limită cu intravilanul localității, peste drum de mine sunt construite case. În ... (vezi toată discuția)
Schimbare categorie de folosinta teren intravilan pasune in curti contructii SaraDenisa SaraDenisa Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan, folosinta actuala teren agricol polarbear2 polarbear2 Buna ziua, Problema mea sta in felul urmator. Am posibilitatea de a cumpara un teren intravilan care are ca folosinta actuala: faneata. Conform ... (vezi toată discuția)