avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Echivalare curs agent securitate pt cadrele MAI/MApN!?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Echivalare curs agent securitate pt cadrele MAI/MApN!?

Va salut!
Daca sunt pensionar MAI (plt adj sef in rezerva) si lucrez ca Sef Obiectiv la o firma de paza, pot obtine o echivalare a unui curs/atestat de agent securitate fiindca imi cer cei de la firma! Si o recomandare a vreunei firme va rog (era una la Pitesti si alta la Ploiesti care s-au desfiintat, echivalau si eliberau un atestat, probabil dupa un examen scris! Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 1 Iunie 2023
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:12, 31 Mai 2023
HG nr. 485 din 26 mai 2005
privind echivalarea funcţiilor militare din Ministerul Apărării Naţionale cu funcţii civile
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de competente profesionale agent de securitate dada_mim dada_mim Conform legii 333/2003 actualizata art 41 aliniat 5 se pot obtine certificate de competente profesionale fara a urma cursuri de calificare in anumite conditii. ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii militare romeo_g11 romeo_g11 Am terminat scoala militara in 1986 la intendenta si as vrea sa ma ajutati in problema cu echivalarea studiilor.Ce trebuie sa fac si unde sa ma adresez? In ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii militare cu studii civile dori57 dori57 Am terminat in august 1983 Scoala de ofiteri activi tancuri si auto(arma auto)cu durata de 3 ani.In anul 2001 (iunie)mi-am incetat activitatea. Cu ce ... (vezi toată discuția)