avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua ,vreau sa mi iau actele de la soțul meu de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua ,vreau sa mi iau actele de la soțul meu de acasă ...

Buna ziua ,vreau sa mi iau actele de la soțul meu de acasă de care vreau sa divortez și nu mi permite sa fac asta .Ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 12:19, 1 Iunie 2023
Sa obtineti duplicate si sa divortati
Pentru deschiderea procedurii de divorț pe calea instantei de judecata aveți devoie doar de copie xerox simpla de pe certificatul de căsătorie. Nu aveti nevoie de actele în original.
Contactați un avocat și o sa va explice acesta pas cu pas procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau copiii Fkory Fkory Buna seara am si eu o intrebare care ma poate ajuta.sunt casatorit am doi copii cu actuala sotie iara ia mai are 2 dinainte la care are linie la tata acum ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o întrebare. soțul mi-a zis că a depus actele ... Danamihai18 Danamihai18 Buna ziua. Am o întrebare. Soțul mi-a zis că a depus actele de divorț. Este posibil să depună ceva la judecatorie daca certificatul de căsătorie în ... (vezi toată discuția)
Divorț Ghiță100 Ghiță100 Cum pot inainta acțiunea de divorț dacă certificatul de căsătorie a rămas la soție? (vezi toată discuția)