avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Referitor la prima intrebare... Am fost chemat la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Referitor la prima intrebare... Am fost chemat la politie dupa ...

Referitor la prima intrebare...
Am fost chemat la politie dupa 3 luni de la savarsirea faptei ,am recunoscut in declaratie si astept de mai bine de 3 luni sa ma cheme la procuratura/ judecatorie ....cat dureaza asta ,trebuie sa fac ceva eu sa urgentez sau sa.mi vad de drum?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua! Din pacate dureaza. Nu ati specificat insa in ce calitate ati dat declaratia, martor, suspect sau inculpat ...
Ca sa va faceti o idee dupa ce vi s-a intocmit dosar penal, documentele intocmite cu ocazia depistarii dvs. au fost trimise de catre organele de politie parchetului de pe langa judecatoria unde dvs. locuiti in vederea atribuirii nr. unic iar mai apoi prin rezolutia procurorului dosarul penal se repartizeaza la organele de cercetare penala in speta sectiei de politie sau a postului de politie unde dvs. locuiti. Dupa aceasta urmeaza 3 etape, in care dvs. dobanditi calitatea de suspect, apoi inculapat si ultima cand procurorul intocmeste rechizitoriul si sunteti chemat in fata instantei care urmeaza sa va judece.
Buna ziua
Am primit in cele din urma raspuns scris de la procuratura si anume RENUNTAREA LA URMARIRE PENALA si dosarul a fost plasat unui judecator pentru validare .
Sunt chemat acum la proces in calitate de INTAMAT ...la ce credeti ca trebuie sa ma astept ? ,sa.mi pun un avocat sa ma reprezinte in instanta ? ( eu pana acum neavand unul ) ...
Ultima modificare: Vineri, 6 Octombrie 2023
Rodry, utilizator
Ar fi bine sa aveți avocat deoarece contează la instanță.
Asa nu riscati sa aveți probleme.

București 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Etapele urmarii penale dezca dezca Buna ziua ma adresez dvs in calitate de faptuitor al unei cuze penale. Doresc sa stiu care sunt etapele urmaririi penale? -partea vatamata a intocmit un ... (vezi toată discuția)
Angajatorul face plangere la politie impotriva angajatilor Daniela D E Daniela D E Angajatorul - o firma de schimb valutar, angajatii - doua casiere valutare Una dintre angajate, \"baga mana\" in bani si arunca vina pe colega ei, care este ... (vezi toată discuția)
Dosar penal alcool amenda administrativa marigel marigel In data de 13!!!!!august, am ramas fara carnet pt. alcoolemie 0.58 in aerul expirat. Spun pe scurt. A durat vreo 2 luni jumate ca sa ma cheme la politie:nu am ... (vezi toată discuția)