avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Sunt in proces de partaj (succesiune) cu cei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Sunt in proces de partaj (succesiune) cu cei 2 copii ...

Buna ziua
Sunt in proces de partaj (succesiune) cu cei 2 copii ai sotului meu defunct din prima casatorie.Va rog sa-mi spuneti daca poate fi audiat ca martor cumnatul paratului. Mentionez ca martorul si paratul sunt casatoriti cu 2 surori.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca cumnatul paratului poate ... menasel02 menasel02 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca cumnatul paratului poate fi martor intr-un proces de succesiune. Multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua - dezbatere succesiune ionita-victorita ionita-victorita sora mea a decedat in octombrie 2011,ramanand sotul. dupa deces nu ne-am inteles cu sotul sa ne dea lucrurile personale ale surorii mele. Mentionez ca ei nu ... (vezi toată discuția)
Are dreptul la partaj succesoral? danut74 danut74 vreau sa stiu daca sora vitrega a sotului meu are dreptul la partaj succesoral...situatia este urmatoarea:socrul meu cand sa casatorit a luato pe soacramea ... (vezi toată discuția)