avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Realizare tema.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Realizare tema.

BAZELE CONTABILITATII

Salutare…. Ma scuzati, dar am o dificultate in a realiza tema aceasta care pot sa pun pariu ca e simpla ….

Societatea “X” efectueaza in cursul lunii aprilie urmatoarele operatiuni economico-financiare :

1. Contractează si incaseaza in contul curent un credit bancar pe termen scurt -500 lei

2. Incaseaza prin virament bancar 750 lei de la clienti

3. Achizitioneaza cu plata ulterioara materii prime in valoare de 1000 lei

4. Achita in numerar furnizorul de materii prime

5. Ramburseaza prin virament bancar jumatate din creditul contractat

6. Accepta un nou asociat care contribuie la capitalul social cu suma de 3000 lei depusa in contul curent

SE CERE: identificati tipurile de modificari patrimoniale
Ultima modificare: Vineri, 2 Iunie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Ma poate ajuta cineva sa imi rezolv o teme la contabilitate mariaurs mariaurs SC ASA SRL contracteaza la data de 12.06.2014 un credit bancar in valoare de 24.000 lei pe termen de 2 ani. Comisionul bancar pentru intrumentarea dosarului de ... (vezi toată discuția)
Intrebari in legatura cu plafonul de 1000 lei gabriela.dia gabriela.dia Intrebari in legatura cu plafonul de 1000 lei pentru acordarea in numerar a avansurilor de trezorerie catre angajati. 1, Trebuie sa aplicam aceasta limita ... (vezi toată discuția)
Tva la incasare ionut_conta ionut_conta Am urmatoarea nelamurire: Societatea mea - [b]TVA la incasare[/b] 1.Furnizor TVA la incasare - TVA se deduce la data plati 2.Furnizor NU aplica TVA la ... (vezi toată discuția)