avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Mastectomie unilaterală cu limfedem este încadrată ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Mastectomie unilaterală cu limfedem este încadrată în handicap ...

Mastectomie unilaterală cu limfedem este încadrată în handicap accentuat?
Cel mai recent răspuns: Mariana mahmoud , utilizator 12:28, 16 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Modificarea adusa Ordinului nr 762/1992/2007 la punctul 16. Cap.6...
tumorile mamare maligne se încadrează în primii ani la grad accentuat , următorii mediu.

Nu mi au dat handicap ptr mastectomie san..au spus ca nu se incadreaza
ynocentta a scris:

Modificarea adusa Ordinului nr 762/1992/2007 la punctul 16. Cap.6...
tumorile mamare maligne se încadrează în primii ani la grad accentuat , următorii mediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

neincadrare in grad handicap - cancer , mastectomie Arnaud Arnaud Buna ziua, Am fost diagnosticata cu neoplasm mamar in situ, grad III B in 2021, am inceput tratamentul chimioterapeutic, urmat de mastectomie, fiind ... (vezi toată discuția)
Acte noi solicitate la evaluarea anuala pentru handicap ContSters285059 ContSters285059 Tatal meu are certificat de handicap grad 1 accentuat din 2011. La comisia de evaluare a persoanelor cu handicap care se face anual, anul acesta însă a mai ... (vezi toată discuția)
Modificarea criteriilor medico-psihosociale burgheauam burgheauam Buna ziua, o intrebare ; Ordinul nr. 707 din 13 mai 2014 privind modificarea si completarea anexei la ordinul ministrului muncii familiei si egalitati de sanse ... (vezi toată discuția)