avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Locuiesc la tara, iar strada mea este una ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Locuiesc la tara, iar strada mea este una comunala. ...

Buna ziua,
Locuiesc la tara, iar strada mea este una comunala. De la un timp am mari probleme cu traficul masinilor de gabarit f mare. Toti ocolesc strada principala din anumite motive si o iau pe scurtatura, sa evite postul de politie, etc. Din acest motiv nu mai avem liniste. Deci exista strada principala pe unde ar trebui sa ruleze, dar ei prefera pe strada unde locuiesc eu.
Dar nu stiu cui sa ma adresez. Politiei locale, Primariei, Politiei Circulatiei din judetul meu?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 05:38, 3 Iunie 2023
Buna ziua,
Sesizati primaria, politia locala si politia rutiera.
Multumesc frumos de raspuns!
Sesizati oficial autoritatile teritoriale in drept care pot dispune norme ,reguli de circulatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poluare fonica si noxe masini zona rezidentiala elenaangel elenaangel Buna ziua, Dorim sa facem o petitie dar nu stim cui sa ne adresam si ce temei legal sa invocam in sustinerea acesteia . Locuim intr-un cartier de case unde , ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc pe o strada cu 2 benzi, in oras ,intens trazitata ... mooniq7 mooniq7 Buna ziua, Locuiesc pe o strada cu 2 benzi, in oras ,intens trazitata de masini cu gabarit mare ,care circula cu foarte mare viteza, ca sa fiu mai explicita ... (vezi toată discuția)
Distrugerea unui drum public Otilia B. Otilia B. Buna ziua, Situatia este urmatoarea : Perpendicular pe strada unde locuiesc eu si inca doua strazi exista o strada mai mica prin care se face iesirea la ... (vezi toată discuția)