avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fosta sotie vrea sa plece de la Brașov la Alexandria ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fosta sotie vrea sa plece de la Brașov la Alexandria și automat ...

Fosta sotie vrea sa plece de la Brașov la Alexandria și automat sa îl îndepărteze pe copil de mine,eu vreau un sfat cum sa fac sa ii fie bine la copil pt că nu știu unde va sta și ce garanție voi avea pt siguranța lui emoțională și educațională.mutumesc.
Mai mult nu vrea să îmi de-a nici un detaliu unde și cu cine va sta ,cu toate că mi-a zis că se mută la altul, mulțumesc.
Ultima modificare: Duminică, 4 Iunie 2023
Mariusbun4, utilizator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 20:37, 7 Iunie 2023
Copilul are domciliul stabilit in Brasov prin hotarare judecatoreasca? Aveti autoritate parinteasca comuna?

Schimbarea domiciliului se face cu acordul dvs mai ales daca va afecteaza un eventual program de vizita deja stabilit, la fel schimbarea unitatii de invatamant,

In plus aveti dreptul sa cunoasteti noua adresa, sa fiti informat despre persoanele care vor locui la acea adresa impreuna cu copilul dvs.

Daca vi se refuza aceste informatii de catre mama, faceti o sesizare catre Protectia Copilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire domiciliu minor in strainatate mirela_iuliana_81 mirela_iuliana_81 Buna ziua Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns Am o fetita de 6 ani care mi-a fost incredintata mie din anul 2010(nu avem custodie comuna, imi este ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt tatăl unui băiețel în vârstă de 6 ani, ... fotbalistu90 fotbalistu90 Bună ziua, sunt tatăl unui băiețel în vârstă de 6 ani, am fost căsătorit după care am divorțat mi s-a acordat un program de vizită 2 weekenduri pe ... (vezi toată discuția)
Acordul tatalui pentru plecarea minorului in strainatate Catalhea Catalhea Am copilul in custodia mea,sunt divortata si copilul are 11 ani si as dori sa ma stabilesc in strainatate. Copilul chiar vrea si as dori sa stiu daca am ... (vezi toată discuția)