avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua.Sotia mea ( inca ) m-a evacuat din ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua.Sotia mea ( inca ) m-a evacuat din domiciliul detinut ...

Buna ziua.Sotia mea ( inca ) m-a evacuat din domiciliul detinut de ea pentru a-si putea duce amantul in locul meu.Ce ma sfatuiti ?
Sa divorțați.
Ce sa va sfătuim, sa solicitați divorțul din culpa sotiei(dacă va încălzește cu ceva acest lucru)discutand.in prealabil cu un avocat..
multumesc,aia stiam si eu
va multumesc
Altceva nu aveți ce sa faceți ,eventual discutați cu cineva din familie,prieteni.pt a avea martori la divort,.Dacă aveați înscris în CF imobilul.ca resedinta familiei nu puteați fi evacuat pana la finalizarea divorțului chiar dacă soția era proprietar..Erau lucruri care se puteau face din timp dacă întrebați și dacă exista o stare conflictuala..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces in imobil alex201888 alex201888 Am depus divortul si inca nu s-a stabilit primul termen. Din cauza situatiilor foarte tensionate am plecat din casa, bun propriu al meu dinainte de casatorie, ... (vezi toată discuția)
Termen de valabilitate a unei declaratii pe propria raspundere..... Sufletdecaine Sufletdecaine Tineri casatoriti cu un copil de 5 ani. Sotia paraseste domiciliul conjugal si se muta la amant. Sotul introduce divort, vazand ca lucrurile merg in ... (vezi toată discuția)
Divort din culpa comuna andrutzu andrutzu Buna ziua, Am avut mai multe tentative de divort nereusite, din care s-a stabilit pensia alimentara pentru cei doi copii care au fost evident incredintati ... (vezi toată discuția)