avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... nu am platit rata la banca de 3 luni
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

nu am platit rata la banca de 3 luni

:am si eu o intrebare la dv. am un credit la brd. de un an de zile si de 3 luni nu am mai putut plti rata la banca deoarece am ramas in somaj si mia fost tare greu . acum doresc sa plec in strainatate si imi mai trebuie o luna cel putin pina reusesc sa platesc credeti ca se pote intimpla ceva ? de genul sa fiu executata silit? va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns deoarece nu stiu multe despre acest lucru.
si in urma cu 2 luni chiar miam deschis si in dosar la asigurari si anume la asiban pentru dauna deoarece sunt in somaj dar nu am primit niciun raspuns
va multumesc cu stima
stoia mariana
Ultima modificare: Joi, 28 Ianuarie 2010
geny33, utilizator

Alte discuții în legătură

Datorie in germania Atika Atika Buna seara! Am lucrat in germania ceva timp,si am cumparat pe rata un televizor, o masina de spalat si o canapea in valoare totale de 2750 mi de euro . Rata ... (vezi toată discuția)
Restanta credit alecsiaflorin alecsiaflorin buna ziua.am un credit de nevoi personale fara ipoteca de 350 euro pe luna.mai am un credit ipotecar pt locuinta 150 chf pe luna..am ramas in urma cu plata ... (vezi toată discuția)
Executare silita nelu1957 nelu1957 buna ziua...in 2009 am facut o refinantare la BRD pt.ami plati un credit luat de la alta banca...BRD avea dobanda fixa si asta ma incantat sa fac aceasta ... (vezi toată discuția)