avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... As dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva contracost ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

As dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva contracost pentru ...

As dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva contracost pentru inteegistrarea ca Marca inregistrata conceptul denunumirea si personajele unei opere audio vizuale, incat sa nu se mai poata reproduce acea opera in diferite variante in mediul online, la nivel international.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:30, 5 Iunie 2023
Cautati birouri de proprietate intelectuala. Sunt pe internet. Nu e ieftin.
Ultima modificare: Luni, 5 Iunie 2023
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile de autor pentru spectacol televiziune mlLucian mlLucian Din cate am inteles legislatia romana nu poate proteja ideea unui show televizat. Intrebarea mea este daca pot sa inregistrez emisiunea in alta tara pentru a o ... (vezi toată discuția)
Inregistrare marca similara (sua) + varianta ieftina Vlad771 Vlad771 Buna As dori sa stiu daca imi recomandati sa fac inregistrarea marcii. Daca sunt ceva riscuri in cazul de fata? Sa zicem ca marca inregistrata din SUA se ... (vezi toată discuția)
Activitate editoriala vs marca inregistrata razvan.popa razvan.popa Buna ziua! Am o nelamurire referitor la urmatoarea chestiune: as dori sa public o carte despre sport (in cazul meu, despre un stil de arte martiale), insa ... (vezi toată discuția)