avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. Doresc sa achizitionez o masina prin ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. Doresc sa achizitionez o masina prin intermediar persoana ...

Buna ziua. Doresc sa achizitionez o masina prin intermediar persoana fizica, care va merge in Germania sa o vada si sa mi-o cumpere. Cere banii sa ii dau si sa ii aiba la el. Este o persoana de incredere avand in vedere ca multi prieteni au apelat la el. As vrea sa imi iau totusi o masura de precautie. Ce act as putea face intre mine si el, ca in cazul in care nu mai raspunde sa am vreo sansa sa imi recuperez legal banii? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:53, 6 Iunie 2023
Incheiati document autentifiocat la birou notarial ,document in cuprinsul caruia sa consemnati clauze asiguratorii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! vin si eu cu o problema legata de achiziționarea ... Jancon Jancon Buna seara! Vin si eu cu o problema legata de achiziționarea unui automobil! Masina pe care am cumparato( nu este achitata integral), nu este cumparata de la ... (vezi toată discuția)
Inselat de samsar la cumpararea unui autoturism Cosmin44 Cosmin44 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns sau orice fel de informatie utila cu privire la situatie mea: In martie 2017 am achizitionat un ... (vezi toată discuția)
Imprumut intre doua persoane fizice 25z 25z urmeaza sa dau un imprumut la o persoana fizica .fiind vorba de o suma destul de mare as vrea cateva sfaturi.suma urmeaza sa fie returnata in urmatoarele 4 ... (vezi toată discuția)