avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de comodat

buna ziua .locuiesc intr-o casa cu chirie si am facut cu proprietarul un contract de comodat pe 50 de ani.intrebarea este daca proprietarul casei poate sa schimbe sau sa anuleze acel act de comodat fara ca eu sa stiu cu toate ca respect toate clauzele din contract (plata utilitatilor,intretinerea imobilului etc)sau sa schimbe contractul fara ca eu sa stiu pe mai putini ani.va multumesc
:sorry:
Cel mai recent răspuns: ContSters77883 , utilizator 08:42, 27 Ianuarie 2010
In sistemul nostru de drept contractele iau nastere prin consimtamantul partilor. In afara cazului in care contractul nu este pe o perioada nelimitata, nu se admite denuntarea unilaterala a contractului.

Continutul contractului se poate face tot numai cu acordul partilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat SSATANA71 SSATANA71 BUNA ZIUA .am un contract de comodat pe o perioada de 50 ani.toate bune dar de la un timp proprietarul vrea sa ma dea afara din casa cu toate ca respect ... (vezi toată discuția)
Casa inchiriata FlorentinaSaul FlorentinaSaul Buna ziua, Locuiesc intr-o casa pt. care am contract de comodat semnat cu proprietarul. Contractul este pe perioada nelimitata. Proprietarul este plecat din ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de comodat SSATANA71 SSATANA71 buna ziua .am facut un contract de comodat cu o persoana fizica pe 50 de ani.intrebarea este cum pot schimba contractul pe mai putini ani daca cel cu care am ... (vezi toată discuția)