Buna ziua! Am contestat de curand o amenda contraventionala. Am citit ca legislatia prevede aproximativ 30 de zile pana cand se pronunta sentinta ( deoarece acest tip de plangere se rezolva mai repede ). As dori sa stiu daca primesc si eu raspuns la aceasta contestatie ( cum primesc acest pe email, prin posta ? ) In cat timp ar trebui sa mi se raspunda? Nu m.am confruntat niciodata cu aceasta situatie. ( de la tribunal nu mi.au dat nici macar nr.de inregistrare a contestatiei ). Multumesc !
Solutia dispusa de catre instanta o puteti vizualiza accesand site-ul instantei care a avut pe rol cauza dv
Orice inscris care se depune la autoritatea judecatoreasca si care se inregistreaza primeste numar de intrare care se aplica fie pe copia actiunii fie se elibereaza fluturas cu stampila dreptungjhiulara in care se consemneaza instanta,data si numarul documentului
Multumesc frumos pentru raspuns! M.am uitat pe situl tribunalului, insa nu vad nimic care sa ma ajute, mai ales ca eu nu am nici un fel de numar de inregistrare al contestatiei. Cand am depus inscrisurile la registraura doamna de la ghiseu mi.a pus o stampiluta conform cu originalul pe fiecare copie pe care am depus.o, m.a pus sa semnez si mi.a cerut un nr.de telefon. Nimic altceva. Inca am si intrebat daca asta e tot si daca mai trebuie sa fac ceva. Inca n.au trecut 30 de zile de cand le.am depus ... mai astept.