avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua. Pot fi delegate atributiile de contabil ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua. Pot fi delegate atributiile de contabil primarie catre ...

Buna ziua.
Pot fi delegate atributiile de contabil primarie catre auditorul intern pe o perioada de maxim 6 luni? Ambele posturi sunt posturi de functionar public si sunt posturi unice.
Cel mai recent răspuns: Bibi62 , utilizator 11:09, 7 Iunie 2023
Nu. Auditorul verifica actele contabilitatii. Aici nu e vorba de calitatea de functionar public, ci despte independenta exercitatii profesiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare atributii de audit intern intr-o primarie Catalina Cabun Catalina Cabun Buna ziua. Lucrez intr-o primarie dintr-o comuna de gradul III pe un post contractual. As dori sa stiu daca prin dispozitie a primarului imi pot fi ... (vezi toată discuția)
Delegare atributii agaton agaton Buna. Sunt noua pe forumul asta si am o problema la care sper sa gasesc raspuns. De multe ori am gasit pe forumul acesta solutii la diverse probleme si sper sa ... (vezi toată discuția)
Se pune problema de compatibilitate daca..? suciu_diana suciu_diana Buna ziua, daca un consilier juridic, incadrat pe cartea de munca in acest fel, are si o calificare de auditor (prin formare profesionala), [b]poate sa fie ... (vezi toată discuția)