avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Am următoarea problemă dacă mă poate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Am următoarea problemă dacă mă poate ajuta cineva ...

Bună ziua. Am următoarea problemă dacă mă poate ajuta cineva cu un sfat. Soțul meu a muncit în șantierul naval pe platforma Vard la o firmă subcontractoare din anumite motive nu a mai dorit să lucreze la acea firma iar acum nu se poate angaja la o altă firmă pentru că patronul la care a lucrat refuză să îi de-a negația. Menționez că această negație trebuie eliberată unui muncitor in scopul angajării la o altă firmă. Prin urmare refuzul acestui angajator de a-și înmâna această negație soțului meu nu ii mai permite angajarea la o altă firmă pe șantier timp de 3 luni
Cel mai recent răspuns: Madalina2323 , utilizator 19:59, 7 Iunie 2023
De unde ati scos aceste prevederi ?
Nu le-am scos eu așa este regula pe șantier mai multe nu știu să vă zic tocmai de asta am apelat la ajutor
Orice persoana este libera in alegerea locului de munca si a profesiei, meseriei sau activitatii pe care urmeaza sa o presteze.

O persoană care îndeplineşte condiţiile generale şi condiţiile specifice stabilite prin fişa postului poate ocupa functia respectiva.

Este o situatie neintalnita pana in prezent, angajarea fiind conditionata de prezentarea acelei negatii..sa mearga la ITM si sa vada ce i se spune.

Mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut, am o problema la locul de munca. lucrez pentru o firma ... Grigore91 Grigore91 Salut, am o problema la locul de munca. Lucrez pentru o firma subcontractoare în șantierul naval vard braila. După o perioada am fost închiriat de firma ... (vezi toată discuția)
Formularul a1 nicoletavaly nicoletavaly Va rog frumos sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Am un prieten care munceste in Italia intr-un santier naval de mai bine de 10 ani. Vazand ca sunt firme ... (vezi toată discuția)
Mă pot angaja, fără teste medicale și fără contribuții la cas? ContSters396991 ContSters396991 M-am prezentat la un interviu pentru ocuparea unui loc de muncă, am fost admis iar apoi mi s-a adus la cunoștință că trebuie să efectuez niște teste ... (vezi toată discuția)