avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua. Divortul s_a pronuntat in luna noiembrie ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua. Divortul s_a pronuntat in luna noiembrie 2022 , in ...

Buna ziua. Divortul s_a pronuntat in luna noiembrie 2022 , in Apel. Nici pana astazi, 06/06/2023 nu am primit documentul Hotararii, nu cunosc exact decizia si nici motivarle. C'è trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 10:56, 7 Iunie 2023
Buna ziua.
Depuneti o cerere de urgentare a redactarii hotararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare - redactare hotarare de divort qessaria qessaria M-am divortat anul trecut in 3 Decembrie 2013 si nici pina azi nu am primit decizia de divort .Am facut cerere sa-mi fie eliberata in regim de urgenta dar ... (vezi toată discuția)
Sentinta divort anemarie213 anemarie213 Buna ziua, aveti idee cat dureaza pana ajunge sentinta acasa? S-a pronuntat divortul pe 28 ianuarie, si nici acum nu a ajuns sentinta la mine. Imi puteti ... (vezi toată discuția)
Amânare redactare decizie judecătorească cristina2857 cristina2857 Bună ziua! M-ar interesa dacă este normal ca o decizie să nu fie redactată și să se afle tot la judecător (așa ni s-a spus de la arhivă) timp de 3 ... (vezi toată discuția)