avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Radiere PFA cu pierdere in ultimii doi ani.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Radiere PFA cu pierdere in ultimii doi ani.

Buna seara,
intreb daca un PFA, a avut pierdere in ultimii doi ani,
dar si-a achitat toate taxele la ANAF, poate sa se radieze
la REGISTRUL COMERTULUI?
ce poate face in acest caz cu casa de marcat?
multumesc mult
Ultima modificare: Marți, 6 Iunie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:38, 6 Iunie 2023
Da, puteți începe procedura radierii la Registrul comerțului. Dar mai întâi contactați firma care va asigura casa de marcat pentru a face defiscalizarea ei contracost cu factura.
După ce veți primi certificatul de radiere de la Registrul comerțului, veți depune și ultima declaratie unica pentru perioada din acest an, inclusiv luna din certificat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere pfa Adrialexandra Adrialexandra Bună ziua,am o întrebare. Care sunt pașii de urmat pt a închide un pfa? Ce fac cu stocul de marfa? Trebuie sa merg cu casa de marcat undeva?mul (vezi toată discuția)
Radiere pfa anaf alinatr alinatr Buna ziua. Am avut un PFA care a fost radiat din oficiu in martie la registru comertului. Eu am aflat tocmai acum 3,4 saptamani cand am fost la registru ... (vezi toată discuția)
Închidere pfa Elenadaria Elenadaria Bună seara, vreau să adresez și eu câteva întrebări persoanelor care mă pot ajuta cu câteva detalii despre închiderea unui PFA. 1) am un PFA magazin ... (vezi toată discuția)