avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am primit imputernicire pentru a inregistra hotararea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am primit imputernicire pentru a inregistra hotararea judecatoreasca ...

Am primit imputernicire pentru a inregistra hotararea judecatoreasca de custodie din Spania a fratelui meu. Cum trebuie sa procedez?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 20:33, 7 Iunie 2023
Hotatrea trebuie recunoscuta de autoritatile romana in procedura de exequator. Luati legatura cu un avocat caruia sa ii prezentati hotararea si sa va indice de ce anume acte mai este nevoie, sa verifice daca hotararea are toate mentiunile necesare spre a fi recunoscuta,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta spaniola..si recunoasterea ei in romania ana s ana s am primit azi sentinta in care mi s-a acordat custodia fetitei cu dreptul de a calatori in afara Spaniei fara acordul tatalui si de a lua decizii referitoare ... (vezi toată discuția)
Inregistrare divort obtinut in strainatate danielakuhn77 danielakuhn77 buna ziua, Sper sa ma lamureasca cineva cu problema mea. Am fost casatorita in Africa de Sud si divortata tot acolo acu 2 ani de zile. Eu locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Divortul pronuntat in spania ana0006 ana0006 Asi avea o intrabare pentru dumneavoastra: am divortat in Spania si asi vrea sa stiu ce trebue sa fac pentru a inregistra sentinta in Romania. Precizez ca avem ... (vezi toată discuția)