avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua .când se ajunge la Curtea de apel cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua .când se ajunge la Curtea de apel cu procesul și ...

Bună ziua .când se ajunge la Curtea de apel cu procesul și victima împreună cu procurorul vor o pedeapsa mai mare ptr inculpat decât cea stabilita de judecator e posibil ca inculpatul sa primească mai mulți ani de închisoare?
Da, este posibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel parchet-posibilitate schimbare modalitate de executare? Anonim3390 Anonim3390 Buna ziua! Am primit la prima instanta 2 ani si 3 luni inchisoare suspendat la 4 ani la un termen de 4 ani pentru detinerea de droguri de mare risc! Procurorul ... (vezi toată discuția)
Apel - administrarea de noi dovezi scrise si audiere martori luciantec luciantec voi incerca sa va expun succint urmatoarea speta: in urma unui accident rutier soldat cu vatamarea corporala a unei persoane si decesul celei de a ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor mihaela786 mihaela786 am un frate care este acuzat de tentativa de omor, impreuna cu un alt baiat au batut un barbat mai in varsta , respectivul baiat il acuza pe fratele meu ca ... (vezi toată discuția)