avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua, am inchiriat ca persoana fizica un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua, am inchiriat ca persoana fizica un apartament unei ...

buna ziua, am incgiriat ca persoana fizica un apartament unei familii. contractul e inregistrat la ANAF, chiriasii s-au inscris in cartea de imobil a blocului. Problema- chiria e platita la zi dar intretinerea nu e platita pe vreo 5 luni. In acest caz contractul e titlu executor?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu, doar pt chirie.
Poate puteti aloca banii primiti pt intretinere, le dati copii dupa chitante si ii somati sa va dea chiria.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Iunie 2023
gi-jane2, moderator
m-am gandit la asta dar o fi ok? poate veni cu martori din familie desi nu a fost cazul.
daca chiriasul plateste intretinerea chitanta se emite pe numele lui sau al proprietarului?
Ultima modificare: Miercuri, 7 Iunie 2023
ileana-mitrea, utilizator
Chitanța se emite pe numele platitorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentarea chiriasului la predarea apartamentului ralucagr ralucagr Buna ziua. In calitate de proprietar, in luna decembrie 2022 am inchiriat un apartament de 3 camere. In aprilie 2023 am dat notificare cf contract, denuntand ... (vezi toată discuția)
Tarati intr-un proces cu asociatia de proprietari gabriela68ful gabriela68ful Nu imi dau seama ce se intampla cu justitia, cum se pot face atatea faradelegi si ilegalitati ? Pe scurt, am inchiriat un apartament cu un coleg de servici pe ... (vezi toată discuția)
Emitere factura de asociatie proprietari pentru cheltuieli intretinere dan_crihan dan_crihan Suntem o asociatie de proprietari, in care unul din proprietari este persoana juridica. Acesta a inchiriat apartamentul unei alte persoane juridice, ca ... (vezi toată discuția)