avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, mama mea are casa parinteasca pe care nu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, mama mea are casa parinteasca pe care nu are niciun act ...

Buna ziua va scriu si eu in legatura cu o problema,mama mea are casa parinteasca pe care nu are niciun act ,problema este in felul urmator ea mai are un frete care este plecat de 20 ani din tara in italia mama a ramas cu parinti a ingrijit de ei s-a ocupat de in mormantari (ei decedand)pomeniri si tot ce tine de ei fratele ei nu a colaborat cu nimic noi nu mai stim nimic de el de cand a plecat nu avem nici o adresa s-a rupt definitiv de noi mama a ramas cu casa si pamantul pe care nu are niciun act ea platind toate darile ce tin de ele, problema noastra este urmatoarea ce drept are el asupra moșteniri părinților dacă el nu a mai venit de 20 de ani, sau ce drepturi au fiecare asupra moșteniți părinților el refuzând succesiunea.
Faptul ca nu a contribuit cu nimic sau ca mama dvs și a ajutat părinții nu I conferă mamei dvs un drept suplimentar la mostenirea părinților.Se poate discuta dacă ca mama dvs a acceptat tacit mostenirea ,se poate formula o acțiune prin care fr sa fie declarat străin de succesiune prin neacceptate dar trebuie lamurita problems actelor.Mergeti la un av din zona respectiva și discutați aveți acte pe pământuri nu aveți pe casa,s a plătit impozit pe ce anume etc.Astfel de spete nu se pot rezolva pe forum..Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire oliviar oliviar Buna ziua va scriu si eu in legatura cu o problema,mama mea are casa parinteasca pe care nu are niciun act ,problema este in felul urmator ea mai are un frete ... (vezi toată discuția)
Mosteniri olga2011 olga2011 suntem doi frati, parintii au decedat-[tatal acum 40 ani mama in 2011] nu s-a dazbatut succesiunea . eu am ramas cu toate cheltuielile inclusiv ... (vezi toată discuția)
Bani împrumutați la parinti Timea1992Max Timea1992Max Buna.... am o problema destul de mare. părinții mei acum 10 ani au făcut un împrumut destul de mare la banca. au ipotecat casa in caz ca nu pot plăti ... (vezi toată discuția)