avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 271 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, pentru eliberarea unui certificat medical ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, pentru eliberarea unui certificat medical necesar la notar ...

Buna ,ziua ,o intrebare pentru eliberarea unui certificat medical de sanatate pshica si discernamant ptr notarc unde te adresezi ?si : merge si o adeverinta de la psihiatrie,?o am pe mama mea de 80 de ani
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:17, 8 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va adresati unui medic legist. Nu medic de familie, nu psiholog, nu psihiatru.
Doar medic legist.
Si se numeste certificat medico- legal psihiatric.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune cu sau fără partaj DobreC DobreC Bună seara! In urma decesului parintilor, am ramas 6 frati. Am deschis succesiunea, in care dorim, bine-nteles partajul amiabil. Inainte cu patru zile de ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de la psihiatrie ContSters295489 ContSters295489 Buna ziua.as dori Sami spuna cineva cit este valabila adeverintq data de la doctorul pshiolog.Mama mia facut testament la notar dar nu am mai scos adeverinta ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am început succesiunea de pe urma tatălui meu (decedat ... Vasilica Marilena Vasilica Marilena Bună ziua, am început succesiunea de pe urma tatălui meu (decedat pe 8 octombrie 2022) în data de 18 septembrie 2023. Menționez că tata era divorțat ... (vezi toată discuția)