avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sint mama a trei copii am 51 de ani, nu am lucrat cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sint mama a trei copii am 51 de ani, nu am lucrat cu carte de ...

Sint mama a trei copii am 51 de ani, nu am lucrat cu carte de munca. in urma unei operatii nu mai pot lucra in gradina iar sotul are salariu minim pe economie. Pot banaficia de un venit de la stat?
Cel mai recent răspuns: Piciu Dumitru , utilizator 08:35, 8 Iunie 2023
Incercatin la Primarie pentru ajutor social daca va incadrati.
Asta era ideea. Ce conditii trebuiesc indeplinite pt a putea beneficia de acest ajutor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Lucia-Patricia92 Lucia-Patricia92 Buna ziua.Sunt mama a doi copilasi gemeni, nascuti in luna noiembrie. La locul de munca am avut intrerupere in perioada 08.12.2014-27.03.2015. Nu voi beneficia ... (vezi toată discuția)
Care este cuantumul contributiilor salariale stancu  georgeta stancu georgeta Buna ziua! Situatia mea este urmatoarea:am lucrat cu carte de munca din 2004 si pana in aprilie 2009 cu norma intreaga , iar din aprilie ... (vezi toată discuția)
Cum se poate obtine o subventie pentru o mama care nu lucreaza? nicu_maryia nicu_maryia fti amabili cum se poate obtine o subventie pentru o mama ca nu lucreaza si nici nu a lucrat in ultimi 2 ani si nici tatal ? (vezi toată discuția)