avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Ce semnificatie are expresia " inregistrat , asteapta ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Ce semnificatie are expresia " inregistrat , asteapta opozitii " ?

De curand am facut verificarea unei marci in vederea inregistrarii unui domeniu web pe care sa dezvolt un site .
Pe cuvantul respectiv este inregistata o marca , la statutul legal fiind mentionat ceva de genul inregistrat conform L84, asteapta opozitii .
Ce inseamna aceasta expresie si ce efecte are ? Pot sa inregistrez sau dau banii inutil pe taxa de inregistrare ?
Multumesc anticipat pentru raspuns .
Cel mai recent răspuns: BIONPI cabinet de proprietate industriala 1999 , Consultant proprietate industriala 08:40, 30 Ianuarie 2010

Aveti doua solutii:
-Asteptati sa treaca perioada de opozitii si sa vedeti daca exista modificari sau respingerea marcii. Dar ca sa aflati rezultatul ar putea sa dureze cam mult.
-Schimbati numele de domeniu cu un nume care sa nu colideze cu nici o marca inregistrata.
Dar cel mai bine este sa consultati un consilier in proprietate industriala care ar putea interpreta mai bine rezultatul verificarii facute de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marca inregistrata osim ofera drept asupra unui domeniu .com? GolluM99 GolluM99 Buna ziua, Vreau sa inregistrez la OSIM un nume, al serviciului pe care il ofer. Nu are nici o legatura cu numele firmei. Este de genul ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata osim vs. domeniu internet bogdan30ro bogdan30ro Am urmatoarea speta. Am inregistrat la OSIM cuvantul sa zicem \"marcamea\" acum 2 zile. Dorind sa imi fac si un site pe internet am constatat ca domeniu ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata !!! kisscash kisscash Buna ziua, Cine-si poate da cu parerea in urmatoarea speta : 1. In luna ianuarie 2010 am cumparat un domeniu de Internet pe viatza (ex: www.exemplu.ro). 2. ... (vezi toată discuția)