avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Mama a locuit intr-o locuință de servici ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Mama a locuit intr-o locuință de servici pe care ...

Bună ziua! Mama a locuit intr-o locuință de servici pe care a cumparat-o în 2012 fără terenul aferent . Ce pot face eu ca și mostenitor unic să pot vinde această casă.? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Fugaciu , utilizator 10:25, 12 Iunie 2023
Buna ziua,
Dezbateti succesiunea si vindeti bunul.

Bună ziua! Succesiunea nu o pot face că nu pot face intabularea locuinței.
Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Dezbateti succesiunea si vindeti bunul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil mostenit fara intabulare pe mostenitori! cristi_cornea cristi_cornea Buna ziua. Tata e decedat, mama traieste si suntem 2 frati. Exista o casa la tara care a fost construita de mama si tata. Exista ca si acte un plan de ... (vezi toată discuția)
Renuntare la o parte din succesiune in favoarea copiilor dorelf dorelf Mama soacra a murit in 30 sept.2012. Sotia este unicul mostenitor. Poate renunta la o parte din mostenire (teren agricol) in favoarea celor 2 copii ai nostri? ... (vezi toată discuția)
Succesiune act proprietate Merrylisa Merrylisa Buna ziua,care sunt pasii in urmatoarea situatie?bunicul meu din partea tatalui a fost unicul proprietar al casei,a murit,bunica la fel,tatăl meu care era ... (vezi toată discuția)