avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Poprire indemnizatie crestere copil - vs drepturi ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Poprire indemnizatie crestere copil - vs drepturi salariale

Poprire indemnizatie crestere copil - vs drepturi salariale

Buna ziua,

Cum procedam in cazul unei angajate care este in concediu de crestere a copilului, si va inceta atat plata indemnizatiei cat si a contractului de munca in aceeasi zi, respectiv 29 iunie?
in cazul in care deja i se retine o suma din indemnizatie, mai este obligat angajatorul sa retina si el?

multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:06, 20 Iunie 2023
Daca inceteaza c.i.m., atunci angajatorul nu mai are ce retine...
Contractul inceteaza, insa daca angajatul incaseaza venituri din salarii? nu ar trebui sa retinem?
Ce venituri sa ma încaseze dacă încetează c.i.m..

Poprirea se poate efectua pentru veniturile aferente perioadei lucrate pana la încetarea c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract cu acordul ambelor parti dupa ccc anamariaholban anamariaholban buna ziua, fiti amabili, sunt inca in CCC dar am primit o oferta de munca ce nu merita refuzata, in schimb nu mi-am dat inca demisia de la fostul loc de munca, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil contract perioada determinata Ioanaiulianawdee Ioanaiulianawdee Buna ziua ! Cum se procedeaza in cazul in care contractul de munca inceteaza la data de 31.06.2016 iar eu nasc la inceputul lunii iunie mai exact pe 4.06.2016. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt angajata cu contract de munca pe perioada determinata ... cami_vox cami_vox Buna ziua. Sunt angajata cu contract de munca pe perioada determinata de 2 ani, pana in luna august 2024. Daca intre timp raman insarcinata, ce se intampla in ... (vezi toată discuția)