avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua! Pot sa depun cerere pentru eliberarea ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua! Pot sa depun cerere pentru eliberarea pașaportului ...

Buna ziua! Pot sa depun cerere pentru eliberarea pașaportului pentru un copil minor fara sa fie și tatăl in persoana? Adică doar cu buletinul lui, din motiv că nu poate ajunge fizic.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:22, 8 Iunie 2023
Doar buletinul nu ajunge, va trebuie procura autentificata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere ci cand nu esti in tara Milea Alexandru Milea Alexandru am niste prieteni care sunt in Spania. Prietena noastra are o fata care a venit dupa ea in Spania cand nu avea 14 ani deci nu avea CI. Prietena noastra este ... (vezi toată discuția)
Pasaport pentru bebelus? strail_angela strail_angela buna ziua, as dori sa stiu daca pentru copilul meu de 6 saptamani am nevoie de pasaport , doresc sa calatoresc cu el in cipru. sunt suficiente certificatul ... (vezi toată discuția)
Despre pasaport copii (sub 14 ani) cristina9569 cristina9569 Sotul meu lucreaza in Austria si mi-a lasat procura precum ca pot pleca cu copilul din tara(copilul are 4 ani) si trebuie sa-i fac pasaportul. Am nevoie si de ... (vezi toată discuția)