avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Functie de baza
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Functie de baza

Buna ziua,
deranjez cu doua intrebari, poate simple, dar la care nu reusesc sa primesc un raspuns concludent.
Situatia mea este urmatoarea: sunt angajat cu norma intreaga in privat si cu jumatate de norma ca si "personal nedidactic" la o unitate de invatamant. Deoarece functia de baza este la privat, la unitatea de invatamant nu beneficiez de vouchere de vacanta si concediu de odihna platit.
Intrebarile mele sunt:
1. Pot "trece" cu functia de baza la unitatea de invatamant la care sunt angajat cu jumatate de norma (desi in privat sunt cu norma intreaga)?
2. In cazul unui raspuns afirmativ la prima intrebare: voi mai avea dreptul la concediu de odihna platit si la privat?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: A.Vasile , utilizator 18:09, 9 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1, Puteti trece cu functia de baza la unitatea de invatamant la care sunteti angajat cu jumatate de norma.

2. Aveti dreptul la CO pentru ambele c.i.m. ...
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna cumul functii Gabriela Lionte Gabriela Lionte Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea speta: am un salariat cu cumul de functii in aceeasi unitate. functia cu jumatate de norma o are de o luna ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna pentru angajat in cazul a 2 contracte de munca elisa_2000 elisa_2000 Buna ziua O lamurire va rog. In cazul in care am angajat pe norma de 4 ore/zi, iar angajatul mai are un contract de munca la alta institutie cu program de 8 ... (vezi toată discuția)
Soțul meu este angajat la o societate comercială cu normă ... ILINA LAVINIA ILINA LAVINIA Soțul meu este angajat la o societate comercială cu normă întreagă (8 ore/zi) și a avut și 2 ore/săptămână plata cu ora la o unitate școlară, în ... (vezi toată discuția)