avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Recuperare prima asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Recuperare prima asigurare

Bună ziua
În urma cu câteva zile am fost implicat intr un accident cu mai multe mașini, eu fiind ultimul care a lovit din spate..mașina mea fiind dauna totala!
Ma gândesc sa o dau spre dezmembrări, asigurarea o făcusem pe un an în urma cu o săptămână, m ar interesa dacă pot recupera prima de asigurare, și sa închei asigurarea începând cu data curenta, sau trebuie sa aștept sa se deschida/închidă dosarele de dauna având în vedere că cel puțin unul dintre cei implicați vor trebui sa își deconteze reparația pe asigurarea mea
Say se ia în considerare ca eram asigurat la producerea incidentului și o pot recupera după incident
Ultima modificare: Vineri, 9 Iunie 2023
Jwjwj, utilizator
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 14:15, 9 Iunie 2023
Prima de asigurare se recupereaza doar daca nu s-au inregistrat daune,Daca sunteti vinovat de producerea accidentului, fie si culpa comuna, nu aveti ce sa recuperati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare costuri pt. mașină închiriată de la asigurator, după incident în trafic ionut_au ionut_au Bună ziua. Am următoarea speță: Incident în trafic, cineva m-a lovit din spate, am făcut amiabilă, am deschis dosar de daună la asiguratorul meu ... (vezi toată discuția)
Accident ady492 ady492 masina era parcata si am fost lovit de o alta masina la politie sa constatat ca soferul masini care ma lovit avea o alcolemie de 0,35 in aerul expirat si ... (vezi toată discuția)