avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Am apelat la ambulanță , iar fisa mea de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Am apelat la ambulanță , iar fisa mea de solicitare ...

Buna ziua! Am apelat la ambulanță , iar fisa mea de solicitare cu datele mele, a fost afisata intr-o instituție fără acordul meu. Bănuiesc cine a făcut acest lucru și as fi dorit sa știu ce pot face pt a rezolva legal acest lucru( amprentare etc).. Știu ca datele sunt protejate prin lege.

Alte discuții în legătură

Bună ziua. vreau sa dau în judecata serviciul de ambulanta ... M.Anamaria M.Anamaria Bună ziua. Vreau sa dau în judecata serviciul de ambulanta pentru ca mi-au refuzat serviciul de ambulanta pe motiv ca am mai sunat odată în toiul nopții ... (vezi toată discuția)
Amprentarea angajatilor... Arvwen Arvwen Lucrez ca vanzatoare intr-un magazin . Toti angajatii acestei firme au un numar de marca . Marca care trebuie introdusa in programul vanzari sectiunea pontaj ... (vezi toată discuția)
Lnselatorie cv_560206 cv_560206 Am dorit sa cumpar un autoturism. M-am intalnit cu proprietarul si am cazut de acord ca acesta sa faca anumite reparatii si RAR-ul. Pentru acest lucru mi-a ... (vezi toată discuția)