Bună ziua. Vreau sa dau în judecata serviciul de ambulanta pentru ca mi-au refuzat serviciul de ambulanta pe motiv ca am mai sunat odată în toiul nopții ca să cer sfat medical, exact asa m-am exprimat, dar ei au spus ca am refuzat ambulanța și sa ma descurc, în condițiile în care lesinam. Apoi am rugat-o pe sora mea sa sune ea, evident ca aveau numele meu și după 30 min ei nu au venit și a reușit soțul meu sa ma ducă în brate pana la masina, fără sa leșin, ca să ajung la spital într-un final. Eu pierdusem mult sânge în urma unui tratament medicamentos.Ce pot face?
Se poate actiona in instanta serviciul de ambulanta pentru nerespectarea obligatiilor legale. Dovada neindeplinirii obligatiilor legale o constituie inregistrarile telefonice de la linia 112, prin care ati solicitat acest serviciu, coroborat cu neprezentarea acestora la locul solicitat (potrivit prevederilor legale, la momentul la care o persoana apeleaza linia de urgenta 112 serviciul de ambulanta este obligat sa se prezinte, sens in care se intocmeste o fisa de pacient care se inmaneaza ulterior la prezentarea pacientului la institutia medicala, lipsa acestei fise este dovada neprezentarii ambulantei la locul solicitat). Totodata, faptul ca ulterior dumneavoastra ati fost transportata la spital de catre sot, face dovada urgentei si justifica motivul pentru care ati apelat serviciul de urgenta.
Accident rutier
raduq
Buna seara. Am si eu o problema daca se poate.
In data de 17.03.2015 am avut in accident rutier vinovat fiind eu pentru neacordare de prioritate.
Soferul ... (vezi toată discuția)
Accident ambulanta
Brokeru22
In anul 2007 un sofer al unei statii de ambulanta, in timp ce se afla in misiune, cu sistemul luminos si acustic in functiune, in intersectie nu a oprit la ... (vezi toată discuția)