avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... buna ziua. am comandat tabla pt casa personalizata de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

buna ziua. am comandat tabla pt casa personalizata de la un furnizor. ...

buna ziua. am comandat tabla pt casa personalizata de la un furnizor. imediat ce am platit avansul m-am razgandit, am anuntat furnizorul si productia pieselor respcetiva nu a avut loc. efectiv produsele nu au fost confectionate. acum furnizorul nu mai vrea sa imi dea toti banii inapoi (avansul). eu nu am primit niciun prdus pt ca am anuntat din timp si comanda a fost oprita. Ce pot face sa imi recuperez banii? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Ciurea , Avocat 18:52, 9 Iunie 2023
Bună ziua,

Printr-o acțiune în instanță vă puteți recupera avansul.

De asemenea, puteți face o sesizare către ANPC, care nu poate dispune însă restituirea avansului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avans comert whoever whoever In cazul unei cofetarii ce primeste avans de la clienti pentru comenzile de torturi- produsele sunt personalizate- de foarte multe ori, clientii cer ... (vezi toată discuția)
Returnare rochii cumparate online refuzata Romilian Romilian Buna ziua, am si eu nevoie va rog de o lamurire privind achizitia unor rochii de pe un site romanesc. Prietena mea si-a comandat cateva rochii selectand doar ... (vezi toată discuția)
Buna seara! as avea nevoie de o indrumare specializata in urmatorul ... deelmercury deelmercury Buna seara! As avea nevoie de o indrumare specializata in urmatorul caz: am plasat o comanda pe un site online din Romania (magazin cunoscut la nivel ... (vezi toată discuția)