avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Radiere auto la cerere
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Radiere auto la cerere

Bună seara , dețin un autoturism recent avariat în totalitate !
As vrea da vând mașină pentru piese fără a apela la un centru de dezmembrări și doream informații despre radierea la cerere! Din ce am citit este never dovedirea unui spațiu de depozitare a mașinii! Întrebarea mea este dacă spațiul trebuie sa fie proprietate personala(cumparat) am văzut mai multe citate diferite din lege!
Eu locuiesc la curte în București, și as avea spațiul necesar( deja este depozitata acolo) însă locuiesc cu chirie la fondul imobiliar, titular de contract fiind mama mea, pot sa folosesc adresa mea pt depozitare în cererea de radiere?
Ultima modificare: Vineri, 9 Iunie 2023
Jwjwj, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:30, 10 Iunie 2023
Procedura prevede varianta radierii pe proprie raspundere in situatia in care solicitantul face dovada depozitarii bunului mobil in spatiu privat
Privat insrleama proprietate? Ca teoretic și curtea în care locuiesc de 37 de ani este privata

ynocentta a scris:

Procedura prevede varianta radierii pe proprie raspundere in situatia in care solicitantul face dovada depozitarii bunului mobil in spatiu privat

Spatiu privat inseamna ca masina sa nu fie depozitata pe domeniul public=strada,cale de acces
Curtea poate avea statut privat ,sau parte comuna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutii radiere Ionut_Gabriel Ionut_Gabriel Buna seara,care ar fi solutia optima pentru radierea unui auto care nu mai exista>? Masina a fost dezmembrata acum ~5 ani ( dar nu am cerut dovada de la ... (vezi toată discuția)
Auto avariata grav - cum o pot vinde? mihneaandrei mihneaandrei Posed un autoturism fabricatie 2001, inmatriculat, care a suferit o avarie destul de insemnata, iar costul reparatiei ar depasi costul masinii puse la vanzare ... (vezi toată discuția)
Radiere masina fara certificat de dezmembrare theogrigore theogrigore Va prezint situatia foarte pe scurt. Tatal meu (decedat in noiembrie 2018) avea un autorism vechi care statea in curtea casei. Acum 3 luni, mama mea a dat ... (vezi toată discuția)