avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Intrebare : legea nr.333/ 2003 referitoare la analiza ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Intrebare : legea nr.333/ 2003 referitoare la analiza de risc ...

Intrebare : legea nr.333/ 2003 referitoare la analiza de risc la securitatea fizica este obligatorie. Având spatiul comercial in incinta unui complex care este asigurat cu sistem de alarma , ca persoana juridica cu contract de subinchiriere, sunt obligata sa-mi instalez camera de supraveghere si individual in incinta spatiului comercial sau este suficient sistemul de alarma a intregii cladiri?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:23, 10 Iunie 2023
Complexul comercial trebuie sa detina o analiza de risc la securitate fizica. Daca la data intocmirii analizei de risc, nu erati subchirias, pentru conditiile de functionare in spatiul pe care l-ati subinchiriat trebuie sa obtineti un aviz/ completare la analiza initiala. Posibil, ca in urma acestei analize, sa trebuiasca sa va montati si dvs. camera de supraveghere pentru spatiul detinut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Analiza de risc la securitate fizică adrianacali adrianacali Buna ziua! Un cabinet medical individual (forma de organizare PFA) este obligat sa elaboreze analiza de risc la securitate fizică, conform legii ... (vezi toată discuția)
Am un magazin mixt in zona rurală pe if. am nevoie de camere ... Alex Lucian Alex Lucian Am un magazin mixt in zona rurală pe IF. Am nevoie de camere de supraveghere? (vezi toată discuția)
Evaluarea riscului la securitatea fizica nicosim nicosim Buna Ziua, As dori sa stiu daca cabinetele medicale individuale ( PFA) sunt obligate de aceasta prevedere legala(H.G. nr. 301/2012 pentru aprobarea Normelor ... (vezi toată discuția)