CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:
Toate argumentele dvs sunt doar impresii.personale care din punct de vedere juridic nu au relevanta:nu era nevoie de acordul dvs ,tatăl putea dispune de bunuri în timpul vieții cum dorea,nu era nevoie de certificat de la IML dacă notarul a observat ca are discernământ ,,știe pe ce lume se afla "etc.Daca mergeți cu actele la un avocat în.urma studierii acestora și a discuțiilor purtate privind situația terenului(,cine are posesia acestuia în prezent etc)se pot găsi ceva argumente în favoarea dvs..
Cu doi ani inainte sa moara tatăl meu, am aflat de la un nepot care stătea mult pe lângă el și îl ajuta la treburi, l a auzit ca era supărat și vroia sa își ia pământul înapoi. Apoi a venit cineva in sat l a căutat pe tatăl meu și a plătit un alt consătean sa îl ducă și sa îl aducă cu mașina acasă pe tata,(acel cineva care bănuiesc ca era de la firma care cumpara pământul), iar tatăl meu i a zis nepotului, bine ca m au găsit ca pierdeam ultima transă de bani. Mie și nu numai mie mi se pare ca a fost o înșelătorie cu acte in toată regula. In promisiune scrie ca i au dat 935 de lei contravaloarea pământului in 2006, dacă o parte din bani i au dat după 9 ani, ce valoare mai aveau acei bani?. V- am scris in mesajul anterior ca deși știm ca ceva nu a fost in regula cu banii, nu putem demonstra. Este un întreg scandal in Slobozia, Ialomița pentru sute de persoane bătrâne care credeți ma nu știu săracii nici sa citească un contract, ce sa mai spun de clauze și altele. Nu știu cum vom rezolva, vom încerca totusi sa contestam clauza. Dumneavoastră nu vi se pare ca este exagerata? Promitentul cumpărător plăteste 935 de lei Pt jumătate de hectar și cere 5000 de euro in clauza. Mulțumesc din suflet pentru răspuns!