avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum inchid o societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum inchid o societate

Buna ziua, anul trecut un prieten m-a rugat sa deshida o societate comerciala pe numele meu dar la adresa lui de domiciliu... timpul a trecut iar relatiile noastres-au stricat. I-am spus sa o treaca pe numele altcuiva... nu o face, imi spune ca societatea nu are activitate si nu este nici o problema...
Va rog sa imi spuneti care este procedura de inchidere a acestei societati comerciale.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ibn , utilizator 07:03, 14 Iunie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Dacă sunteți asociatul unic al societății, puteți adopta o decizie de închidere a societății.
Procedura și toate actele necesare le găsiți pe site-ul ONRC: [ link extern ] .
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
veti avea multe probleme daca nu aveti acces la documentele contabile.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Normal ar fi sa vedeti actele contabile ale societatii pentru ca s-ar putea sa gasiti surprize. Caci nu degeaba v-a solicitat sa deschida firma pe numele dvs. Eventual verificati pe site-urile Ministerului de finante si al ONRC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere firma cu acte pierdute dcolaru dcolaru Buna ziua, Acum 3 ani sotia a fost rugata de o prietena buna (pe vremea aceea) sa o ajute cu infiintarea unui srl-d pentru accesarea unor fonduri. Naiva, ea ... (vezi toată discuția)
Faliment societate???!!! disturbia disturbia buna, am infiintat o firma in 2003....s-a lucrat pe ea pana in 2005, s-au depus toate actele ecesera bilant, balante etc.. am plecat din tara din 2006 si am ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa r. hanes r. hanes Buna ziua. Va rog sa-mi detaliati pasii care trebuie urmati pentru inchiderea unui PFA. Multumesc. (vezi toată discuția)