avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Baza de calcul pentru veniturile din concediu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Baza de calcul pentru veniturile din concediu pre&postnatal, în cazul în care unele din cele 6 luni pe care se va baza calculul, venitul a fost indemnizație de CCC

Cum se calculează banii primiți în concediul prenatal și postnatal, în cazul în care în unele luni din cele 6 anterioare mama a primit indemnizație de crestere a copilului, nu salariu?

Adică suma primită drept indemnizație în cont e suma pe care se bazează calculul, sau brutul acelei sume este altul?

Am 4 luni de indemnizație și 2 de salariu pe care se va baza venitul meu în cele 126 de zile. Pentru cele 2 luni de salariu îmi pot calcula singură 85% din salariul brut, însă pentru celelalte 4 luni nu știu care e baza de calcul.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:57, 11 Iunie 2023
suma primită drept indemnizație e suma pe care se bazează calculul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie 2015 si calcul concediu post si prenatal claudiu_23 claudiu_23 Buna ziua, Va rog daca ma puteti ajuta si pe mine cu o dilema in legatura cu calculul indemnizatie de crestere copil cat si calculul salariului acordat ... (vezi toată discuția)
Maternitate ciapa liliana ciapa liliana cum se calculeaza mai exact prenatal si postnatal in maternitate deoarece sefii mei imi dau un salar mult mai mic decat iau acum. Adica pe cartea de munca am ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal marusia80m marusia80m Buna ziua, as vrea sa stiu daca procentul de 85 % de la concediu prenatal si cel pentru cresterea copilului se calculeaza din venitul net sau 85 % din venitul ... (vezi toată discuția)