avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Doresc sa achizitionez un teren intravilan ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Doresc sa achizitionez un teren intravilan pentru ...

Buna ziua. Doresc sa achizitionez un teren intravilan pentru construirea unei case. Ce anume ar trebui sa verific inainte de a cumpara terenul, pentru a nu avea surprize neplacute.
Mentionez ca am primit de la proprietari un extras CF la zi unde este specificat faptul ca nu exista ipoteca pe teren.
Am primit si un certificat de urbanism din luna mai, valabil 1 an de zile, in care se specifica faptul ca se poate construi in regim P+1 si alte detalii, am fost cu certificatul la primarie si este in regula.
E prima data cand achizitionez un teren si nu stiu daca ar mai fi ceva de verificat?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cristinaa23 , utilizator 14:52, 12 Iunie 2023
pe extrasul CF sa scrie: "fara sarcini". suprafata terenului sa fie aceeasi cu cea din CF, de asemenea forma si dimensiunile.
Multumesc pentru raspuns, in CF apare fara sarcini, suprafata in CF si forma sau pozitionarea terenului, corespund cu ce am vazut noi la locul respectiv, alta metoda de comparare care ar fi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare teren?? nutu_tim nutu_tim Buna ziua, am si eu o nelamurire, daca poate cineva cu experienta sa ma ajute: recent am achizitionat un teren intravilan, intr-un sat langa timisoara. In ... (vezi toată discuția)
Cumparare pamant andreisuciu73 andreisuciu73 buna tuturor.as vrea sa stiu la cumpararea unui teren care in cartea funciara ii trecut ca si teren arabil,cu suprafata de 650m cat m ar costa toate taxele la ... (vezi toată discuția)